#Tattoo - Мацка с татус? Мъжете мислят жените с татуировки за лесна плячка в леглото!? Лесни ли са жените с татуировки?Мъжете мислят жените с татуировки за лесна плячка в леглото

Лесни ли са жените с татуировки?
Mъжете са по-склонни да флиртуват с непознати жени с татуировки, защото си мислят, че те са по-склонни към безразборни креватни преживявания, съобщава "Дейли мейл", позовавайки се на изследване на британски психолози.

Татуировката често е за нещо значимо за човека, който си я е направил. Но за другите може просто да сигнализира лесна свалка, посочват психолозите Суами и Фирнам, които се позовават на експеримент.

Те накарали доброволки да отидат на плаж с временна татуировка, а след това и без такава. Оказва се, че мъжете много по-често заговарят жени с татуировки, отколкото такива без.

Според психолозите представителите на силния пол са на мнение, че жена с татус доста по-лесно би се съгласила да изле на среща, а освен това би била доста по-склонна да прави секс с непознат мъж.

Учените обаче уточняват, че привлекателността на дамите в мъжките очи не се влияе от наличието или липсата на татуировка.


Коментари